StradaFM un proiect GRADO

Postul de radio online Strada FM este un proiect al Asociației GRADO - Grupul Român pentru Apărarea Drepturilor Omului. Ideea înființării unui post de radio online a prins contur în martie 2012, iar în perioada următoare ne-am pregătit pentru a începe emisia.


Anii de activitate în sectorul non-profit ne-au ajutat să realizăm că activitatea desfășurată de organizațiile societății civile este destul de puțin prezentată publicului larg.


În ultimul timp, am constatat că multe persoane au acaparat spațiul public și, în funcție de interesele pe care le reprezintă, își exprimă opiniile despre societatea civilă care abia a prins viață atunci când cineva spune ceva care le convine. Cu alte cuvinte, mi s-a părut dificil să fii neutru, să consideri că este o calitate și, în consecință, să ai acces pentru a-ți transmite mesajul.


Postul de radio va promova activitatea organizațiilor neguvernamentale prin emisiuni dedicate activității acestora. Vom promova atât organizațiile cu renume, cât și ONG-urile aflate la începutul activității lor.


Cea mai mare parte a timpului de emisie, cel puțin la început, va fi ocupată de transmiterea diverselor emisiuni muzicale.


Activitatea postului de radio va fi susținută prin parteneriate, donații, sponsorizări sau contracte de finanțare a activității.


Strada FM NU este un post comercial și nu difuzează reclame în timpul emisiunilor sale.Post a Comment

Previous Post Next Post